Duitse kindermoordenaar = gefrustreerd
Buitenland

Duitse kindermoordenaar = gefrustreerd.

De verdachte van de moord op een negenjarig joch in het Duitse Herne, Marcel H. heeft zijn daden toegegeven. Naast het ombrengen van het kind, heeft H. ook bekend een 22-jarige kennis van het leven te hebben beroofd. Hij zou dit hebben gedaan omdat hij zijn afwijzing bij de brandweer én de angst zijn internetverbinding (wegens een gokverslaving) te verliezen niet zou hebben kunnen verkroppen.

H. lokte de negenjarige Jaden maandag naar zijn huis en stak vervolgens 52 keer met een mes op het kinderlichaampje in. Nadat de zieke geest vervolgens op het geheime 'darkweb' trots opschepte over zijn misdaden, ontstond er volgens Trouw een ware klopjacht op de voortvluchtige man.

In een poging de dans te ontspringen, belde H. aan bij een 22-jarige kennis. Toen die echter lucht kreeg van het opsporingsbevel dat er tegen zijn logé liep, dreige hij de politie te informeren. Dat leek de verdachte nou niet een al te goed idee, waarop hij zijn vriend met 68 messteken om het leven bracht. Na twee dagen met het lijk in huis te hebben doorgebracht, stak hij de woning in de fik. De gestoorde moordenaar meldde zich uiteindelijk bij een snackbar, waar hij een medewerker verzocht de politie te bellen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →