Duitsland voegt derde geslacht aan bevolkingsregister toe
Buitenland

Duitsland voegt derde geslacht aan bevolkingsregister toe.

We willen eigenlijk niet teveel woorden spenderen aan de onzin die genderneutraliteit met zich meebrengt. Er zijn immers als genoeg mensjes die een podium bieden aan het onderwerp. Begrijp ons verder goed, moet iedereen lekker zelf weten verder. Maar overdrijven is een kunst. Zo heeft een simpele ziel het in Duitsland voor elkaar gekregen een derde geslacht aan het bevolkingsregister te laten toevoegen.

Het antwoord daarop is volmondig JA. Volgens een Duitse vrouw die na chromosomenanalyse geen vrouw, maar ook geen man blijkt te zijn en daarom naar de rechter stapte, wordt het de hoogste tijd voor een derde geslacht in het Duitse bevolkingsregister.

En dus buigen de Duitsers (iets te ver voorover, pas nou op voor de zeep). Komen er ethische commissies die zich ermee gaan bemoeien. Want zoveel onrecht, zoveel discrimininatie. Zoveel pijn en zoveel verdriet bij slachtoffers van het bevolkingsregister.

De rechters zijn het trouwens knikkebollend met de 'vrouw' eens.  Een man of vrouw puur op lichamelijke kenmerken beoordelen is discriminatie en het berokkent slachtoffers veel schade als zij voor straf als dusdanig worden geregistreerd.

Voor eind volgend jaar moet het Duitse bevolkingsregister dus het 'interseksuele' geslacht bevatten.

Leg anders nog ff wat gaybrapaden of zo aan.

Alle artikelen geladen. Overzicht →