Duur stukje blik: '400.000 euro'

Duur stukje blik: '400.000 euro' 

04 juli 2023 - 16:56

Salar Azimi is de laatste tijd erg druk geweest, kuch met pochen, hij heeft veel in buitenland gezeten en is zelfs nog op een feestje geweest bij David Guetta. Blijkbaar had hij na al deze tripjes en feestje nog wat centjes over en boeit de stijgende benzineprijs hem ook geen reet want hij heeft een nieuwe Maserati gekocht: “Je leeft maar één keer, dus je moet als een koning leven”.

Vol trots laat de selfmade miljonair zijn nieuwe speeltje zien: “Het is een blik ijzer die van A naar B rijdt”. En of hij er al lekker mee rijdt. De gloednieuwe bak heeft er al 6.000 km opzitten, ondanks de flink gestegen prijzen. Maar als je rijk bent merk je daar natuurlijk niks van. Deze auto heeft nu al meer landen gezien dan u en ik in een jaar tijd zien.

Deze scheurmachine kost ongeveer 400.000 euro. Maar dan heb je ook wel iets. Samen met onze verslaggever Reinout scheurt hij over de weg en haalt makkelijk de 200 km/h. Onderweg doet Salar nog wel een opmerkelijke uitspraak: “Ik haat autorijden”. De auto moet natuurlijk nog wel even ingezegend worden: “Je moet hopen op heel veel veilige kilometers. Champagne zit eruit dus dan ga je veilige kilometers maken”. Als je zoveel geld hebt, dan kan een duur fles champagne er natuurlijk ook nog wel af.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml