Ebru Umar columniste voor PowNed

Ebru Umar columniste voor PowNed 

30 september 2019 - 10:24

Omroep PowNed verwelkomt Ebru Umar met ingang van deze week als columniste. Voor PowNed.tv klimt Umar wekelijks in de pen om als vanouds haar licht te laten schijnen over prikkelende onderwerpen die de samenleving wakker houden: scherp, confronterend en wars van politiek correct geneuzel. "De hatertjes kunnen hun borst opnieuw natmaken", aldus Umar.

Umar, die eerder dit jaar noodgedwongen dagblad Metro verliet, kijkt uit naar haar nieuwe avontuur: "Tuurlijk vraag je je af of je niet moet stoppen met columns schrijven - gewoon omdat ook dát kan. Maar ja, als je dan gebeld wordt door de stoerste omroep van Nederland met de uitnodiging om op hun website te schrijven, weet je dat stoppen geen optie is. En eerlijk? Ik heb tranen met tuiten gehuild toen dat telefoontje kwam. Dus blijkbaar is het nog geen tijd om te stoppen. Jammer voor de hatertjes wel. Maar ja, die doen me zoveel minder dan die steunbetuigers. We gaan ervoor!"

Hoofdredacteur en omroepvoorzitter Dominique Weesie: "Ebru durft haar nek uit te steken en weet met haar columns altijd discussie los te maken en het debat levendig te houden. En dus bieden we haar met alle liefde een podium bij PowNed."

De eerste column van Umar voor PowNed.tv verschijnt aanstaande donderdag. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.