Echtpaar vindt nieuwe bewoner in eigen huis
Raar

Echtpaar vindt nieuwe bewoner in eigen huis.

Het is altijd vervelend wanneer je op vakantie gaat, en je je woning onbeheerd moet achterlaten. Een Haags echtpaar had daar gelukkig niet zoveel last van, aangezien er kort nadat zij naar hun vakantieoord waren vertrokken een man in hun stulpje binnendrong. De onverlaat besloot van de gelegenheid gebruik te maken en de woning tijdelijk te betrekken.

Het echtpaar dacht na de vakantie heerlijk relaxed thuis te komen, maar kwam er tot hun schrik achter dat ze de voordeur niet meer openkregen. De 'nieuwe bewoner' had namelijk alle sloten laten vervangen (haha). Hoe hij dit deed? Hij belde de woningcorporatie op en verzon dat hij zichzelf had buitengesloten. De indringer had er namelijk een paar jaar eerder wél echt gewoond. 

De luis heeft overigens slechts vier dagen in de woning gebivakkeerd, maar kreeg het voor elkaar in die korte tijd het huis van een nieuwe inrichting te voorzien. Waardevolle spullen en geld zijn verdwenen, vloerkleden zijn bevuild en kasten zijn vernield.

Voor deze mooie actie is hij vandaag in de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot acht maanden cel wegens huisvredebreuk, diefstal en oplichting. Daarnaast moet hij psychisch worden behandeld en begeleid gaan wonen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →