Een afgehakt hoofd: het ultieme romantische gebaar?
Buitenland

Een afgehakt hoofd: het ultieme romantische gebaar?.

Hoe maak je je vriendin voor eens en voor altijd duidelijk dat jij de ware voor haar bent? De Russische Nikita Rasskazov dacht de oplossing te hebben gevonden: hij onthoofdde zijn liefdesrivaal Artyom Shustov en liet het resultaat daarna trots aan zijn meisje zien.

Het meisje in kwestie, de 17-jarige Olena Matsneva, zou een wel erg leuke avond hebben gehad met Shustov (19), waar volgens vrienden zelfs orale seks aan te pas kwam. Ze biechtte alles de dag daarna aan haar vriend op - die eerder verscheidene medailles won met bokswedstrijden - maar deed het voorkomen alsof ze gedwongen werd en verkracht was. 

Onvoorwaardelijke liefde
Rasskazov besloot daarop met de ‘belager’ van Matsneva af te spreken en ze ontmoetten elkaar in het Railway Workers Park. De twee jongens kregen ruzie en dus trok het jaloerse vriendje een keukenmes uit zijn rugzak om zijn tegenpartij het zwijgen op te leggen. Dit deed hij middels twee messteken, alvorens hij - terwijl het slachtoffer nog leefde - zijn hoofd afsneed. 

De 16-jarige bokser sleepte de overblijfselen van het lichaam naar een ander gedeelte van het park en nam het hoofd mee in zijn rugzak. Vervolgens verstopte hij zijn bloederige kleren in zijn kledingkast, nam hij een douche en ging hij slapen, weet Daily Mail

De volgende dag ging hij bij zijn vriendin langs om haar zijn onvoorwaardelijke liefde te bewijzen - vergezeld door het hoofd van Shustov, waar hij later vanaf probeerde te komen door het met behulp van stenen naar de bodem van de rivier Silinka te laten zinken. 

Rasskazov heeft bekend en zal worden aangeklaagd. Een officieel onderzoek naar de moord is gestart.

Alle artikelen geladen. Overzicht →