Eén ober-rammer vergreep zich dag eerder aan vrouw
Buitenland

Eén ober-rammer vergreep zich dag eerder aan vrouw.

U bent inmiddels allemaal bekend met het groepje Nederlandse idioten dat in het Tsjechische Praag een weerloze ober bijna dood sloeg. Nu blijkt één van de betrokkenen verdacht van nóg een feit; de dag voor de mishandeling zou hij in de oude joodse wijk van de stad een wildvreemde vrouw in haar borsten hebben geknepen. Haar vriend kwam voor haar op en kreeg een keiharde vuistslag in zijn gezicht.

Want zo rolt een gedeelte van dit zich onaantastbare wanende tuiggezelschap met multiculturele achtergrond, dat een dag later ober Miroslav een hersenbloeding, meervoudige kaakbreuk, gebroken oogkas en een gat bij zijn slaap timmerde. 

Nederland

In Nederland had Miroslav van de (on)rechter misschien wel te horen gekregen dat hij er zelf om gevraagd heeft, was/waren de dader(s) uiteindelijk na veel gemor een taakstrafje opgelegd vanwege excuus aanbieden en waren er ladingen naïeve en voor een tweede kans opterende gutmenschjes op de barricade gesprongen voor de verantwoordelijke(n).

Vs. Tsjechië

Die pet gaat voor de onfortuinlijke stoer-in-groep-actiefiguurtjes over de grens niet op. Een woordvoerder van de politie meldt dat er momenteel onderzoek wordt gedaan naar het belagen van het toevallig langslopende stelletje. Mochten deze aanranding en mishandeling naast het aftuigen van de ober eveneens bewezen worden, dan ziet het er juridisch bar slecht uit voor de man(nen) die dit op zijn/hun geweten heeft/hebben.

Goed, dan nog even een kort spelletje Wie Ben Ik?, zodat u weet welke naam er bij welk hoofd hoort:

Bovenstaande foto is afkomstig van het Instagramaccount van Armin Nahvi. Hier poseert hij gebroederlijk samen met zijn broer Arash en zijn maatjes Bijan en Pejman K. en Naoufal S. Zoals u kunt zien staan er nog twee mannen op de foto. Diens namen zijn niet relevant, daar zij een sussende rol hebben gespeeld in het afschuwelijke tafereel, vrijgelaten zijn en niet berecht zullen worden. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →