Eet smakelijk: koter vindt vingertopje in noodles
Buitenland

Eet smakelijk: koter vindt vingertopje in noodles.

Een kind die noodles aan het nuttigen was bij een Japans restaurant in Shizuaka had een extra topping over het gerecht, namelijk een vingertopje. De moeder van het kind heeft een klacht ingediend bij het personeel van de toko van Kourakuen Holdings.

Volgens de lokale 'gezondheidsambtenaar' Masashi Goto was het inderdaad een vingertopje en was het ongeveer een centimeter breed en 7 tot 8 millimeter lang. Het restaurant heeft via een brief excuses aangeboden aan het kantoor van de ambtenaar en heeft beloofd dat zulke incidenten niet meer zullen voorkomen, meldt Daily Sabah

Volgens Kourakuen Holdings, die de desbetreffende keten onder zich heeft, had een keukenwerkneemster per ongeluk in haar duim gesneden tijdens het snijden van varkensvlees. Ook heeft het bedrijf sorry gezegd tegen de klant, maar voegt het er wel aan toe dat het volgens hen niet ging om een vingertop maar om slechts een nagel.

Kourakuen exploiteert meer dan 520 verkooppunten in Japen, mocht u interesse hebben eens langs te gaan voor een lekker maaltje. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →