Eigenaresse kinderopvang wil liever sporten, drogeert kids
Raar

Eigenaresse kinderopvang wil liever sporten, drogeert kids.

In The U.S. of A. kan het allemaal: in uw eentje zonder diploma een kinderpraktijk runnen, kleuters slaapmiddelen toedienen en ondertussen stiekem naar de sportschool of zonnebank gaan.

Dit bizarre verhaal vond tot vorig jaar plaats in de Amerikaanse Oregon. De 32-jarige January Neatherlin runde in Bend een kinderopvang genaamd 'Little Giggles', alleen had ze overdag blijkbaar betere dingen te doen dan op andermans kroost passen.

Ze vertelde de ouders dat ze tussen 11 en 14 uur niet op bezoek mochten komen omdat de kleintjes (tot vijf jaar) dan sliepen. Dat was ook zo, maar dat kwam omdat ze de kinderen tabletten met melatonine - een hormoon dat de slaapritme regelt - had gevoerd. Ondertussen ging ze dan lekker erop uit.

21 jaar de bak in

Niet helemaal de bedoeling zoals u misschien wel snapt. Ze werd dan ook gearresteerd toen de politie na een tip van haar ex-vriendje erachter kwam dat ze zeven kids had achtergelaten om naar CrossFit te gaan.

Aangezien ze in Amerika wel snappen hoe er gestraft dient te worden, werd ze voor haar hersenloze gedrag tot 21 jaar cel veroordeeld.

Alle artikelen geladen. Overzicht →