3FM Serious Request aanstaande zondag van start!

3FM Serious Request aanstaande zondag van start! 

16 december 2022 - 14:30

Hoera! 3FM Serious Request 2022 gaat dan eindelijk beginnen! Aanstaande zondag om 12:00 uur worden 3FM-dj's Barend, Sophie en Rob opgesloten in Het Glazen Huis om geld in te zamelen voor het Vergeten Kind.

Vanaf die dag is het dus eventjes gedaan met de vrijheid van Sophie, Rob en Barend (van het PowNed-programma Barend & Benner) en gaan ze een week lang op jouw verzoek plaatjes draaien voor het goede doel. Het Glazen Huis staat dit jaar in Amersfoort en ook jij kunt langskomen! Iedere dag is het terrein 24/7 geopend voor bezoek. Het Glazen Huis staat bij De Nieuwe Stad, het adres is: Oliemolenhof 106, 3812 PB Amersfoort.

Maar natuurlijk moet er ook geld opgehaald worden. Geld voor het Vergeten Kind zodat zij licht kunnen brengen in het leven van de 100.000 vergeten kinderen die Nederland rijk is. Dit kan door te doneren, jouw favoriete plaat aan te vragen en door in actie te komen.

3FM Serious Request is 24 uur per dag live te volgen. Natuurlijk via de radio, maar ook via de website, op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok, non-stop bij NPO 1 extra (tijdens de actie als open kanaal 81) en op televisie met updates bij NPO 1 en NPO 3. Mis het niet!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml