Eis tien jaar voor man die dochter bezwangerde
Binnenland

Eis tien jaar voor man die dochter bezwangerde.

Justitie heeft tien jaar cel geëist tegen een man uit Herkenbosch. André H. heeft namelijk een kind verwekt bij zijn eigen dochter en zou haar jarenlang misbruikt hebben.

Het misbruik begon volgens het slachtoffer in 2000, toen de dochter 14 jaar oud was. Het meisje beviel in 2011 van een kind maar zou daarvoor al twee keer abortus hebben ondergaan. Haar vader zou haar voortdurend hebben geslagen en haar gedwongen seks te hebben met dieren, zo meldt 1Limburg.

André H. beweerde eerst dat zijn broer de vader van het kind is maar DNA-onderzoek wees uit dat het wel degelijk de vader zelf is geweest die het meisje misbruikt heeft. De man beweert tegenwoordig dat hij pas na haar 21e verjaardag voor het eerst seks met zijn dochter heeft gehad en dat het altijd met haar instemming is gebeurd.

André H. wordt ook beschuldigd van het misbruiken van zijn stiefdochter, zijn huidige partner. De man is eerder al eens veroordeeld wegens verkrachting van de moeders van beide slachtoffers maar werd daarvan in hoger beroep vrijgesproken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →