El Hamdaoui tekent contract nr. 329: nu (weer) bij Excelsior
Binnenland

El Hamdaoui tekent contract nr. 329: nu (weer) bij Excelsior.

De Marokkaanse speler Mounir El Hamdaoui weet maar niet van ophouden. Ondanks het feit dat de slijtage er al een tijdje opzit en dat hij zijn voetbalschoenen eigenlijk al aan de wilgen had gehangen, gaat meneer het toch nog een seizoen proberen als voetballer: hij heeft zojuist een contract getekend bij 'oude liefde' Excelsior.

De 34-jarige Rotterdammer trainde sinds 4 september mee bij de club waar hij als profvoetballer debuteerde. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot het eind van dit seizoen.

"Dit is zeker bijzonder, een mooi moment", liet El Hamdaoui weten. "Vanaf de eerste dag dat ik mocht meetrainen, voelde het goed. Dat gevoel van thuiskomen was er meteen en nu kan ik ook echt lekker aan de slag. Als ik straks wedstrijden kan spelen in het shirt van Excelsior, voelt dat helemaal lekker."

Wij hopen natuurlijk van harte dat dit verblijf voor El Hamdaoui wel een succes gaat worden. De man versleet in zijn carrière al vele clubs. Zo speelde hij dus al eens voor Excelsior om daarna uit te komen voor Tottenham Hotspur, Derby County, Willem II, AZ, Ajax, Fiorentina, Malaga CF, Umm-Salal SC, Al-Taawoun en FC Twente. Na FC Twente was hij ook een tijdje technisch directeur van Marokko.

Alle artikelen geladen. Overzicht →