Elf mannen (waaronder hoofdofficier OM) seksueelmisbruiken tiener 

08 maart 2018 - 11:15

Misselijk worden we van deze berichtgeving. Elf mannen in de leeftijdscategorie van 38 tot en met 61 jaar zijn tussen februari en juli vorig jaar opgepakt wegens seksuele handelingen met minderjarige jongen.

Zes van de verdachten hadden seks met de tiener (tegen betaling) toen het joch pas vijftien jaar oud was, de andere vijf gingen hun boekje te buiten toen hij net zestien was.

Onder de perverselingen ook Vincent L., voormalig plaatsvervangend hoofdofficier van het Openbaar Ministerie. De 45-jarige L. (in het verleden bestuurlid bij de JOVD, het jongerenorgaan van de VVD en daarnaast keurig netjes getrouwd met een vrouw) werd na het uitlekken van de zaak per direct op non-actief gezet.

Het misbruik kwam aan het licht toen de ouders van de jonge sekswerker de mobiele telefoon van hun zoon uitplozen en daarbij op 'verontrustende' berichten stuitten. Zij stapten hiermee naar de politie.

Het Openbaar Ministerie heeft zojuist bekendgemaakt dat het elftal vervolgd gaat worden voor het hebben van betaalde seks met een minderjarige.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie