Elon Musk boos, want Threads speelt vals en dat is niet eerlijk!

Elon Musk boos, want Threads speelt vals en dat is niet eerlijk! 

07 juli 2023 - 10:42

Nou zeg. Elon Musk, bekend als baas van Tesla en het kapotmaken van Twitter, is boos. Boos op Treads. Voor wie het nog niet weet: Treads werd deze week gelanceerd door Meta (het bedrijf achter Facebook, Instagram en WhatsApp) en lijkt heel erg op Twitter. 

Reden voor Elon Musk om een topjurist in te huren die een brief heeft geschreven aan Mark Zuckerberg. In die brief wordt zijn bedrijf beschuldigd van "systematische, opzettelijke en onrechtmatige inbreuk op bedrijfsgeheimen en ander intellectueel eigendom".

De topjurist van Twitter hekelt in de brief dat Meta allerlei oud-medewerkers van Twitter zou hebben aangenomen (iets dat door Meta als grote onzin wordt afgedaan) die toegang hadden tot bedrijfsgevoelige informatie over Twitter. Threads is dan ook niets meer dan een imitatie van Twitter en dat is niet eerlijk!

Maar wat nu? In de brief eist Twitter dat Meta direct stopt met het schenden van zoals dat heet 'de intellectuele eigendomsrechten van Twitter'. Anders zullen alle mogelijke juridische stappen worden gezet om ervoor te zorgen dat Meta gedwongen wordt. Pak de popcorn er maar bij! Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml