Upd: El Sierd zingt liedje, PSV WOEST
Sport

Upd: El Sierd zingt liedje, PSV WOEST.

PSV heeft gisteravond na afloop van het verloren Champions League-duel met Atlético Madrid geen interview gegeven aan tv-zender Ziggo Sport Totaal. De PSV'ers waren namelijk boos op commentator Sierd de Vos die tijdens de wedstrijd een liedje zong na het missen van een strafschop door de Eindhovenaren.

Volgens Sportnieuws.nl is El Sierd fan van Atlético en hem leek het wel een goed idee om een liedje te gaan zingen op het moment dat PSV'er Guardado de penalty zo slecht inschoot dat de keeper hem kon keren.

Sierd zelf vindt dat er helemaal niets aan de hand was. Hij zong naar eigen zeggen alleen een liedje mee dat ingezet werd op de tribune. PSV kan er niet om lachen en is piswoest, omdat ze verwachten dat Sierd de Vos objectief commentaar levert. Ze vinden het zelf totaal niet kinderachtig dat ze geen spelers en trainer beschikbaar hebben gesteld voor een interview. Een afspraak nakomen, dat de trainer en twee spelers geïnterviewd zouden worden, is in de ogen van de Eindhovenaren niet belangrijk.

De commentator zegt zelf dat hij juist kritischer op Atlético omdat hij fan is.

 

UPDATE 15:30: Ziggo Sport blijkt na alle commotie ook niet zo blij te zijn met het optreden van Sierd de Vos. De toevoeging dat Sierd 'de indruk heeft gewekt blij te zijn om de gemiste penalty van PSV' is natuurlijk wel een understatement. Maar goed, Sierd heeft zijn spijt betuigd. Eind goed, al goed. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →