Emile Roemer zoekt werk, maar niet meer in Den Haag

Emile Roemer zoekt werk, maar niet meer in Den Haag 

13 december 2018 - 16:35

Voormalig SP-leider Emile Roemer is momenteel een gelukkig man als waarnemend burgervader van het Limburgse Heerlen. Per maart 2019 gaat hij echter de arbeidsmarkt weer op. Of hij een terugkeer in de Tweede Kamer bekokstooft? "Nee, dat weet ik honderd procent zeker".

De frivole Roemer, afkomstig uit Boxmeer, taaide een jaar geleden af in Den Haag nadat er bij hem twijfels rezen over de vooruitgang die de SP onder zijn leiding boekte. 

Ondanks dat hij zelf vindt dat hij niet gefaald heeft als tomaatjesleider, boekte de partij maar liefst twee verkiezingen op rij geen zetelwinst. Wat hij dan wel voor elkaar gebokst heeft? Wat denkt u van al die "getalenteerde" mensen die nu in alle geledingen van de partij vertoeven? Heeft Roemer toch maar mooi geregeld.

Wat hij per maart 2019, wanneer hij afscheid neemt van de gemeente Heerlen, gaat doen weet hij nog niet. Tegen het Algemeen Dagblad verklaart hij in ieder geval iets te willen gaan betekenen voor de mensen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie