'Emmen meest teleurstellende stad van NL'

'Emmen meest teleurstellende stad van NL' 

26 juli 2023 - 12:31

Wij snappen al niet waarom je als buitenstaander in hemelsnaam de moeite zou nemen om Emmen te bezoeken en nu zegt de wetenschap het ook. De data-analisten van onderwijsplatform Preply hebben populaire beoordelingssites zoals TripAdvisor uit zitten pluizen en tienduizenden beoordelingen bekeken van steden met de meest gewaardeerde bezienswaardigheden en attracties en wat blijkt? De stad Emmen is één grote teleurstelling.

Het is als toerist verschrikkelijk om in Emmen te moeten verblijven. Het eten is niet te vreten en het aanbod is beperkt. De meest teleurstellende attractie is nog wel de Broken Circle en Spiral Hill. Mooie kunst maar onmogelijk om te bezoeken en zonde van je kostbare tijd.

Met andere woorden, in Emmen wil je nog niet dood gevonden worden. Dat geldt ook voor Den Helder (tweede plaats) en Middelburg (derde plaats). Snappen wij ook heel goed. Wat trouwens ook een teleurstelling is, is de Pier in Scheveningen. Volgens de online beoordelingen is het aan renovatie toe en niet meer mooi om naar te kijken, omdat het erg oud is. Bovendien verkopen de roestige stands te dure drankjes en ijs, wat een teleurstelling was voor de bezoekers.

Ja, dat hadden wij hen ook wel kunnen vertellen. Waar toeristen dan wel naartoe moeten? Nou, Sneek bijvoorbeeld (een kleine havenstad), of Terschelling (een van de grootste Waddeneilanden) en Vlieland (het kleinste Waddeneiland). Blijven ze tenminste weg uit de grote steden, daar verblijven er ook al genoeg.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml