Engeland eruit op WK: 'schuld van Mick Jagger' 

12 juli 2018 - 09:30

De tweede halve finale van het WK werd gisteren gespeeld tussen Engeland en Kroatië en tot verrassing van sommigen waren het niet de Kroaten, maar de Britten die naar huis gestuurd werden. De wedstrijd eindigde uiteindelijk na verlenging in 2-1.

Nu moet daar natuurlijk een verklaring voor gevonden worden, aangezien heel Engeland ervan overtuigd was dat dit keer wel de cup 'thuis' gebracht zou worden.

Kwaliteitskrant The Sun denkt het antwoord te weten. Rolling Stones-voorman Mick Jagger was aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd en dat had hij beter niet kunnen doen. Overal waar hij zijn gezicht laat zien gaat het namelijk fout.

Gaat u maar na: in 2010 was Jagger aanwezig bij wedstrijden van de VS (tegen Ghana), Brazilië (tegen Nederland) en Engeland (tegen Duitsland). Die wedstrijden werden allen verloren.

Ook in 2014 zag hij Engeland twee keer verliezen en ging hij met zijn Braziliaanse zoon Luca op de foto voor de halve finale tegen Duitsland, wat uiteindelijk eindigde in 1-7. Kortom Mick, blijf voortaan maar lekker thuis.

C’mon England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 pic.twitter.com/LeDnd4EAXa

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie