Engelands nieuwste held: de hondenpoepninja
Raar

Engelands nieuwste held: de hondenpoepninja.

Engeland is een superheld rijker. Anthony Harvey (29) uit Basildon doet er alles aan om te voorkomen dat argeloze voetgangers in de hondenpoep stappen. Daarom trekt hij er 's nachts op uit om cirkeltjes te tekenen rond vindplaatsen van het bruine afscheidingsproduct. Harvey noemt zichzelf de dog poo ninja.

Harvey, zelf baasje van een viervoeter, woont pas twee of drie maanden in Basildon maar ontdekte al snel dat de voorstad van Londen kampt met een enorm probleem. "Ze liggen niet alleen voor mijn huis, maar in de hele straat. Het lijkt wel dat het elke week erger wordt," zo vertelt de Zorro van 2016 aan de Echo.

De ninja nam contact op met het gemeentebestuur maar merkte al snel dat alleen onorthodoxe maatregelen de brave burgers van Basildon kunnen beschermen van de gesel der caniene excrementen. "De medewerker van de gemeente vertelde me dat ze me zouden aanmerken als lastpak als ik door zou gaan met bellen. Ik werd zo gefrustreerd dat ik een verfspuitbus pakte om het probleem aan te kaarten. De missus zei dat ik er nog een paar moest doen dus nu ben ik de hondenpoepninja."

De ninja hoopt dat het gemeentebestuur uitendelijk toch bereid is actie te ondernemen. "Er moet misschien een algemeen sumbool zijn - een cirkel of driehoek - om mensen te waarschuwen."

De hondenpoepheld draagt geen cape.

Alle artikelen geladen. Overzicht →