Mogelijk boete of taakstraf voor Eurlings
Entertainment

Mogelijk boete of taakstraf voor Eurlings.

Camiel Eurlings, ooit wonderboy van het CDA, kan een taakstraf of een boete krijgen voor de mishandeling van zijn ex-vriendin Tessa Rolink. Hij wordt niet van de rechter gesleept, maar er komt wel een besloten zitting waar het Openbaar Ministerie een straf op kan leggen.

 

Als Eurlings het niet eens is met het oordeel van de officier van justitie, kan er alsnog een openbare zitting voor de rechter komen. Daarnaast nodigt het OM de twee ex-tortelduifjes uit voor mediation, meldt het AD.

De mishandeling vond vorig jaar in de zomer plaats tijdens een feestje in Bloemendaal. Rolink, voormalig fotomodel, zou oogletsel, gescheurde oorlellen en een gebroken elleboog hebben overgehouden aan de klappen van Camiel. Maar er is geen sprake van blijvend letsel, daarom gaat het om eenvoudige mishandeling in plaats van zware. 

De oud-KLM topman had nog teruggeslagen door zijn ex-liefje aan te klagen wegens smaad en afpersing, maar het OM acht dat niet bewezen. Eerder gaf Eurlings to handtastelijk te zijn geweest.

Alle artikelen geladen. Overzicht →