Eva Jinek doet geen bekende pik meer
Entertainment

Eva Jinek doet geen bekende pik meer.

Eva Jinek slaat voorlopig geen bekende Nederlander meer aan de haak. Dat heeft ze uit de doeken gedaan in het programma Maskers Af.

"Het was net uit met Freek, ik ben in de Albert Heijn bij mij om de hoek, er staat een hele rij mensen achter mij, ik reken af en het meisje achter de kassa zegt: ‘Spaart u ook Freek Vonk-dierenplaatjes?'", zo schetst ze een episode uit haar zware leven.

Door het interview weten we nu ook dat Eva geen liefhebber is van de kaartjes. "Ik zei: ‘Nee, dank je, ik sla even over.’ De hele rij achter mij had het door en hield hun adem in, van: oooooh! Dat meisje had niets in de gaten. Dat gevoel, dat deel van mijn leven, zou ik graag er buiten houden."

Eva heeft zich in ieder geval voorgenomen even niet meer aan te pappen met een BN'er. "Ik denk dat ik om mijn leven makkelijker te maken – maar goed, dat laat zich niet dwingen – het fijner zou vinden om nu een relatie te krijgen met iemand die niet ook publiek bekend is. Dat kun je niet plannen, maar ik zou het mezelf gunnen", zo citeert de krant van wakker Nederland uit het programma.

Naast Freek Vonk deelde Eva in het verleden ook het bed met Bram Moszkowicz.

Alle artikelen geladen. Overzicht →