Eva Jinek: 'Misschien moeten boeren andere baan zoeken'

Eva Jinek: 'Misschien moeten boeren andere baan zoeken' 

22 juni 2023 - 13:12

Eva Jinek, de vrouw die voor een vorstelijk salaris van naar verluidt 1,2 miljoen euro haar talkshowtje bij RTL mag presenteren, vindt dat boeren niet zo moeilijk moeten doen en misschien maar "een andere baan moeten zoeken" als ze geen zin hebben om een deel van hun koeien weg te doen om stikstof te reduceren.

Gisteravond waren onder andere Caroline van der Plas (BBB) en LTO-voorzitter Sjaak van der Tak te gast om te praten over het klappen van het landbouwakkoord. Al vrij snel wordt duidelijk dat met name Eva Jinek zelf zwaar geïrriteerd is over de gang van zaken.

Volgens haar zitten we in een impasse waar we niet uitkomen. Haar oplossing is in haar ogen vrij simpel “Je kunt wel zeggen: ‘Die heeft recht op dit en dat’, maar we komen niet meer nader tot elkaar. Als het niet meer werkt, misschien moet je dan een andere baan zoeken! Dat is wat ik probeer te zeggen.”

Ja, beste Eva, misschien dat jij zelf een andere baan moet zoeken, al is dat voor jou natuurlijk super simpel binnen die grachtengordelkliek van Hilversum. Tot die tijd graag niet zo vals, vooringenomen je tafelgasten aanvallen en afblaffen. Totaal geen empathie, deze vrouw.

Bekijk hieronder:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml