Ex-Power Ranger ontkent moord
Buitenland

Ex-Power Ranger ontkent moord.

De voormalige acteur die de rode Power Ranger speelde in de populaire kinderserie Power Rangers Wild Force, heeft ontkend dat hij begin vorig jaar zijn huisgenoot heeft vermoord.

De 37-jarige Ricardo Median Jr. moest gisteren voor de rechter verschijnen omdat hij zijn huisgenoot Josh Sutter meerdere keren met een zwaard zou hebben geprikt. Aanleiding van de steekpartij was de, in de ogen van slachtoffer Josh, foutief geparkeerde auto van Ricardo's vriendin. De Power Ranger verweet zijn huisgenoot respectloos te zijn geweest ten overstaan van zijn vriendin, zo meldt DailyMail.

De woordenwisseling tussen de twee kemphanen bereikte niet veel later het kookpunt, toen het slachtoffer de deur van Ricardo's slaapkamer intrapte. Naar eigen zeggen sloten Ricardo en zijn vriendin zich samen op in de kamer, uit angst voor Josh. Media Jr. classificeert het neersteken van Josh als zelfverdediging.

Na de steekpartij draaide de verdachte 911 en wachtte hij op de politie. Ondanks dat hij vrij snel in de boeien geslagen werd, heeft het ongeveer een jaar geduurd voordat de acteur werd aangeklaagd. Als de rechter hem schuldig acht aan moord, kan hij veroordeeld worden tot minimaal 26 jaar gevangenisstraf.

Alle artikelen geladen. Overzicht →