Ex Taylor Swift is boos
Entertainment

Ex Taylor Swift is boos.

Taylor Swift heeft weer eens een ex heel erg verdrietig en boos gemaakt. Nu is Dj Calvin Harris de ongelukkige. Swift maakte namelijk bekend dat het nummer dat hij deed met Rihanna, 'This Is What You Came For', van haar hand was. En dat zou geheim blijven had ze beloofd. 

Swift is overigens amper twee weken na de break-up met Harris een koppeltje met Tom Hiddlestone (het meest bekend van de James Bond-rol die hij nooit gespeeld heeft).

Harris luchtte zijn hart niet bij zijn vrienden, zijn moeder of wie dan ook, maar op Twitter, meldt het AD. Zo laat hij onder meer weten: "Het doet pijn dat zij en haar team nu zo ontzettend hun best doen om mij in een kwaad daglicht te stellen. Ik denk: als je gelukkig bent met je nieuwe relatie, moet je je daarop focussen in plaats van te proberen je ex neer te sabelen om maar iets te doen te hebben.''

Uiteindelijk haalt Harris zelfs haar ruzie met Katy Perry erbij: "Ik weet dat je op tournee bent en een nieuw iemand nodig hebt om kapot te maken zoals je bij Katy deed", sneert hij naar de zangeres van het album 1989. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →