Excuses Boef aanvaard, niemand meer boos 

03 januari 2018 - 13:35

Kijk, reaguurders. Zo gaat dat in de fantastische multiculturele samenleving die wij in ons land kennen. Vrouwen 'hoeren' noemen en de politie belachelijk maken mag allemaal, zolang er maar een verplichte 'sorry' volgt.

Neem nu rapper Boef. Zijn vrouwonvriendelijke uitspraken zijn voor organisatoren van grote festivals en sponsoren totaal geen probleem, behalve wat inhoudloze verklaringen die u het idee moeten geven dat zij het allemaal niet zo lief vonden. Noorderslag en Paaspop willen Boef(je) gewoon op het podium hebben staan tijdens de komende edities, want inkomsten.

Ook de grootste discotheek van Nederland, Time Out, gaat vrolijk door met Boef. Een woordvoerder van de toko verkiest geld boven moraal door te stellen dat het cancellen van de 24-jarige Algerijnse Nederlander 'grote gevolgen' voor de discotheek heeft.

Woordvoerder Ron van Hal van Noorderslag is ook bang voor financiƫle schade bij het boycotten van Boef. Van Hal doet daarbij wel nog even net alsof hij op het punt heeft gestaan die tegenvaller voor lief te nemen. "Wij stonden op het punt onze programmeurs erbij te halen toen zijn excuses kwamen. Zijn uitspraken hebben wat ons betreft geen consequenties meer en iedereen verdient een tweede kans."

Die mening is sponsor GoFun, de jongerentak van Corendon, ook toegedaan. Praatjeshouder Dick Gussen: "Wij zijn niet blij met wat hij gezegd heeft, maar met zijn excuses is de kous wat ons betreft wel even af."

Zo ziet u maar weer dames en heren. Wanneer er geld in het spel is, is zo'n beetje alles geoorloofd. U mag zich nu af gaan vragen of u wel tickets wilt kopen bij consequentie- en ruggengraatloze organisatoren die als voornaamste drijfveer het binnenhengelen van inkomsten verkiezen.

Zo, wij gaan even Habiba op repeat zetten.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie