Exit Nyenrode-baas na hedonistische trip
Binnenland

Exit Nyenrode-baas na hedonistische trip.

De directeur van diplomawinkel Nyenrode New Business School in Amsterdam zit thuis nadat hij zijn boekje tijdens een schooltripje naar China ver te buiten zou zijn gegaan.

Anton Brusselman zou regelmatig en zeer diep in het glaasje hebben gekeken, zich 'oneerbaar' hebben gedragen tegenover studentes en zijn fiat hebben gegeven voor lichtekooienbezoek door studenten. Het bestuur van de school voor semi-zwakzinnige rijkeluiskinderen spreekt van "een onacceptabele situatie", aldus NRC.

In een anonieme brief uitten zes anonieme medewerkers zich daarnaast uiterst kritisch over Brusselmans functioneren. De naamloze klagers storen zich onder andere aan zijn 'dominante voorkomen' en steenkolenengels. Geheel in de ondernemersgeest van Nyenrode betaalt Brusselman nu reputatiemanager Charles Huijskens, via wie hij schriftelijk reageert op de zaak.

Voor 20k per jaar kunt u uw kind een prachtig Nyenrode-papiertje cadeau doen. Dan zit uw kind bovendien op een leerinstituut dat claimt "grote waarde te hechten aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap".

Alle artikelen geladen. Overzicht →