Gecensureerd PowNed-filmpje TPO weer online
Entertainment

Gecensureerd PowNed-filmpje TPO weer online.

Gaan we weer! Facebook censureert er weer eens op los. Deze week zijn onze vrienden van The Post Online slachtoffer van de sensitieve delete-knop. Inmiddels is het filmpje weer te zien op TPO. 

TPO had namelijk een fragment uit De Week van PowNed geknipt en online gesmeten op het sociale medium van Mark Zuckerberg. Het gaat om het interview dat we gehouden hebben in het plaatsje Kudelstaart. Daar vroegen we op straat wat de plaatsgenoten vonden van het oppakken van de maker van het "Sylvana-filmpje". Eén meneer had daar een duidelijke mening en dat mag blijkbaar niet van Facebook. Het filmpje van het interview is verdwenen en volgens TPO mag de "schuldige" redacteur ook een week lang geen kattenfilmpjes liken.

Wilt u het filmpje nog eens zien? Dat kan hieronder. Mocht die om onbegrijpelijke redenen ook verdwijnen kunt u nog hier of eventueel hier terecht.

Update 19.50: De TPO-redacteur laat weten dat hij niet langer geblokkeerd wordt door de censuristen van Facebook. Het filmpje is ook weer gewoon te zien op de TPO-Facebook. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →