Familieweekend op de camping: 'Hopen met stront en kapotte kranen'

Familieweekend op de camping: 'Hopen met stront en kapotte kranen' 

28 juli 2023 - 12:50

De meeste mensen gaan naar de camping om lekker te kamperen. Maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Er zijn altijd mensen die alleen komen om te rellen, slopen en overlast te geven. Campingeigenaar Inge weet hier alles van: “Wc-brillen lagen eraf, hopen met stront en de hufterproefkranen waren kapot”.

Een groep van tachtig, negentig tokkies vond het nodig om de camping van Inge te vernielen: “Het was een familie. Die bleek veel groter dan bij aanvang bleek bij de boekingen”. Om kwart voor tien verzocht de eigenaresse de groep om de gezamenlijke ruimte te verlaten, iets waar de familie duidelijk geen zin in had: “Uiteindelijk heb ik ze om half elf weggekregen maar ik ben voor alles wat mooi en lelijk is uitgemaakt”.

Inge is er zo klaar mee dat ze heeft besloten om te stoppen met de camping. Dit was voor haar echt de druppel: “Ze hadden de prullenbak helemaal volgepoept, dat zijn verschillende mensen geweest. Tot de rand aan toe, het zat tussen de scharnieren”. Het schoonmaakteam dat deze strontravage aantrof is huilend naar de eigenaresse gelopen. Zelfs de hufterproef kranen die erg goed vastzaten waren eraf gesloopt. Dit klinkt als een bijzonder familieweekend met een bijzondere familie. Ze waren helemaal compleet, er waren zelfs kinderen en bejaarden.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml