Famke Louise autotuned nog steeds
Entertainment

Famke Louise autotuned nog steeds.

Een aantal weken geleden wijdden wij een heel artikel aan opkomend 'talent' Famke Louise. Het tienersterretje maakt tegenwoordig muziek. Hele slechte muziek. Muziek die niet uitblinkt in het verwoorden van gevoel. Bijhorende videoclips waarin middelvingers en onzinnige eenhoorns domineren.

De vorige keer beloofden wij een nieuwe topic te wijden als zou blijken dat Famke erin zou slagen zonder autotune te zingen.

Dat is tot onze spijt helaas mislukt. De zangeres (zegt NOS, dus dan is het waar) bracht drie dagen geleden een nieuw liedje uit en wat schetst onze verbazing? Het. Is. Nog. Slechter. Dan. De. Vorige. Keer. Nog meer autotune schelt door de boxen en een nog slechtere rapper (met Bart Smit-pistooltrekkende tuigvriendjes in de back) op de featuring.

Over de kinderlijk (niet erg, is ook de doelgroep) geschreven lyrics, die niet eens rijmen, willen we maar niet beginnen. Dat zou het nog pijnlijker maken. Het vermoeden rijst ondertussen dat rapper Sjors (yeah, let's go) een aandeel in de songtekst heeft gehad.

Famke zelf is daarentegen erg trots. Het arme meisje, dat moeite heeft met het verschil tussen een dozijn en het cijfer twaalf, daarnaast ook geen flauw idee heeft in welke provincies de steden Zwolle, Nijmegen, Venlo en Vlissingen liggen, heeft in de broodbakmachine in haar hoofd zitten dat ze hits produceert. Dat kunnen we afleiden aan de tekst in haar nieuwe song: "Ik ben op het internet, een sensatie".

Dat zou volgens correct Nederlands overigens moeten zijn: ik ben een sensatie op het internet.

Nja, oordeelt u anders maar gewoon zelf.

Alle artikelen geladen. Overzicht →