'Fanatieke' fans op TT Assen: ‘Zuipen, bierdrinken, feesten’

'Fanatieke' fans op TT Assen: ‘Zuipen, bierdrinken, feesten’ 

26 juni 2023 - 10:38

Afgelopen weekend was het weer een zuipfestijn in Drenthe, daar was namelijk het motorsportevenement van het jaar: TT Assen. En daar waren de fans natuurlijk bij: “Het is alleen maar bier drinken, meer is het eigenlijk helemaal niet”. De campings stonden vol met feestvierende mensen: “Zuipen, bierdrinken, feesten”.

De 1,5 meters bier vliegen je om de oren op de camping. Maar TT Assen draait natuurlijk niet alleen om bier: “Nee ook om de drank, de shotjes, bierpongen, drankpongen”. Als je over de camping loopt moet je oppassen dat je niet omver gereden wordt door een Heinekenscootmobiel, dat is dan ook het enige voertuig wat de feestvierders voorbij zien rijden: “Ik ga niet naar de baan”. Maar waarom gaan ze niet naar de motorrace kijken? “Omdat het me niks interesseert”.

Ergens op de camping staat een verdwaalde motor. Maar wat heeft de motor te maken met TT Assen: “Niks”. Het is duidelijk dat de fans alleen komen om te feesten en totaal geen verstand hebben van de motorsport. Gelukkig hebben de mannen nog wel een beetje zelfkennis. Iemand heeft zelfs een sekspop in zijn auto liggen: “Een hulpmiddel voor mijn vrouw omdat het mij vanavond niet meer gaat lukken denk ik”.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml