Fappende man dreigt met slagersmes
Raar

Fappende man dreigt met slagersmes.

In Etten-Leur hebben buurbewoners last van een man die zijn klabanus graag in het openbaar aait. Tot overmaat van ramp bedreigde hij een buurtbewoner toen deze hier wat van wilde zeggen. 

Het begon allemaal toen een vrouw op Facebook had gewaarschuwd voor het openbare pagga slaan. Daarop besloot een andere buurman verhaal te halen. Hoewel de geilneef inmiddels zijn broek weer had opgehesen pakte hij een mes en viel de buurman aan. De politie heeft de sjorrende man meegenomen, niemand raakte gewond. 

Volgens Omroep Brabant zijn buurtbewoners erg bang geworden. Zo laat iemand weten aan de omroep voor Brabo's: "Hij staat regelmatig naakt in het brandgangetje achter zijn huis en trekt zich dan af. Je wil niet dat kinderen daarmee geconfronteerd worden. Hij staat het ook expres zo te doen dat ik het goed kan zien, dat is echt heel smerig." Andere buren laten weten: "Je houdt het wel in de gaten als je kinderen er spelen of door het gangetje lopen" en "Ik heb mijn kinderen vertelt dat ze daar maar niet moeten komen."

 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →