Upd: Fawaz Jneid in zijn nopjes...
Binnenland

Upd: Fawaz Jneid in zijn nopjes....

Een belangrijke dag voor de  salafistische Leidschendammer Fawaz Jneid. De man, van wie wordt gezegd dat hij een gevaar zou vormen voor de nationale veiligheid (maar tegen wie niemand wettelijk gezien iets schijnt te kunnen ondernemen), gaat vandaag op jihad naar de rechtbank in Den Haag.

Inzet bij de bestuursrechter is het vernietigen van het gebiedsverbod voor de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaal, waarmee de fors gebouwde haatbaard al sinds augustus vorig jaar te kampen heeft.

Jneid is een veelbesproken man die bovendien de beschikking heeft over een eigen slaaf kan rekenen op sympathie van bekeerling Arnoud van Doorn.

Palmares = indrukwekkend

Zo prijkt op de palmares van 'meneer ongewenst' onder meer het afsluiten van illegale sharia-huwelijken, het openbaar ziektes toewensen aan Ayaan Hirsi Ali en wijlen Theo van Gogh, het oproepen tot stemmen op DENK, het runnen van een verkapte moskee in een boekenwinkel en het veroordelen van de "afvallige moslim-burgemeester" Ahmed Aboutaleb.

Weet u, de "martelaar van het vrije woord" vindt zichzelf voornamelijk slachtoffer wiens grondrechten door Nederland zouden worden geschonden. Het is bij de arme Fawaz vast nooit onder zijn mutsje opgekomen dat zijn doen en laten waarschijnlijk de oorzaak zijn van het feit dat Stef Blok niets anders restte dan een gebiedsverbod uit te vaardigen.

Update: 12.45 uur: Goh, verrast ons enigzins. Jneid blijkt ook andere emoties te bezitten als alleen maar schreeuwen. Hij is zojuist lachend gespot.

Alle artikelen geladen. Overzicht →