F*ck het klimaat: 'Run op vliegtickets vanwege Hollands kutweer'

F*ck het klimaat: 'Run op vliegtickets vanwege Hollands kutweer' 

01 augustus 2023 - 09:10

Wat nou klimaatcrisis? Het is weer eens een ouderwetse Hollandse kutzomer. En daar balen we met z'n allen van. Zeker nu de vakantie is begonnen en het weer ook de komende weken ronduit kut blijft. En ja, de Nederlander wil natuurlijk wel kunnen bakken in de zon. Dus f*ck het klimaat, met z'n allen met het vliegtuig op vakantie!

Het voorspelde herfstweer voor de komende weken zorgt daarom voor een run op last minutes naar de zon, weet De Telegraaf te melden. Al ruim een maand valt de zomervakantie tegen en ook de komende week lijkt het regen troef in onze omgeving. En dat laten we ons niet gebeuren. De schoolvakantie is begonnen. We willen die zon!

Klimaatschaamte? De Nederlander heeft geen idee wat dat is. En het is niet zo dat maar een paar mensen zo denken hè? De servers van de reisbureau's draaien momenteel overuren. Heel Holland speurt het web af voor die all-inclusive naar Egypte. En u maar honderd rijden op de snelweg, die stomme boeren stikstof reduceren tot ze erbij neervallen en al die vegetariërs die geen vlees eten en die domme buurman met zijn zonnepanelen. Niemand boeit het!

Ook is zo'n last minute-vakantie goed voor de portemonnee. De afgelopen weken stuntten reisbedrijven volop met kortingen op last minutes en speciale deals. Er is ook een nadeel: reizigers die nu nog boeken moeten wel accepteren dat er niet overal meer plek is. In januari en februari werden namelijk ook al boekingsrecords gebroken, waardoor sommige hotels vol zitten. Nou, dat moet wel erg balen zijn!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml