FDF: Pak allemaal de trekker en vol gas naar Den Haag'

FDF: Pak allemaal de trekker en vol gas naar Den Haag'  

27 juni 2023 - 11:29

Daar gaan we weer! Wie helemaal klaar is met die zittende klimaatgekkies op de A12 heeft mazzel, komende donderdag worden ze vervangen door rijdende trekkers van boze boeren. Farmers Defence Force roept namelijk op om die dag in Den Haag te komen protesteren.

"De trekkers gaan voorop in de strijd", meldt voorman Mark van den Oever gisteravond in Apeldoorn, waar de boerenorganisatie vergaderde over de aankomende actie. Dan weet u dus dat het weer gezellig druk gaat worden op de snelwegen!

Mark van den Oever verwacht dan ook duizenden mensen. "De motivatie is hoog", aldus de FDF-voorman. Volgens hem geldt dat niet alleen voor boeren maar ook voor u, de hardwerkende burger die net zo keihard genaaid wordt.

De Tweede Kamer debatteert donderdag niet geheel toevallig over het klappen van het landbouwakkoord. Hoe de demonstranten met de trekkers in Den Haag willen komen laat FDF aan de deelnemers zelf over. "Als ze er maar komen." Het is namelijk volgens FDF hoog tijd dat de stekker uit het kabinet wordt getrokken. Dus vol gas naar Den Haag!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml