'Feesten, hoe deed je dat ook alweer?'

'Feesten, hoe deed je dat ook alweer?' 

25 juni 2021 - 15:00

Vanaf vanavond kan er eindelijk weer écht gefeest worden nu de nachtclubs en kroegen weer tot laat open gaan. Vooral ook fijn voor al die jongeren die alleen maar thuis hebben gezeten (sure). Maar al die prikkels zijn niet goed na zo'n lange tijd, dus tijd voor een opfriscursus, want: 'feesten', hoe deed je dat ook alweer?

Wij hebben wel een suggestie: u gaat met vrienden naar een kroeg/nachtclub, tikt het ene pilsje na het andere weg, neemt een snuif of een ballonnetje en dringt u op aan de dichtsbijzijnde man/vrouw/het (ze worden na verloop van tijd vanzelf leuk) Speciaal om jongeren een handje op weg te helpen zijn het Trimbos-instituut (drank en drugs) en Kenniscentrum Rutgers (seks) een campagne begonnen.

Rutgers wil jongeren vooral aan "een leuke, sexy en veilige zomer" helpen (heb respect voor elkaars grenzen!) en het Trimbos heeft een website gelanceerd met verschillende vragen over hoe u denkt dat de avond zal verlopen. U dient dan wel eerlijk antwoord te geven op vragen als 'Ben je blij?', 'Ga je met gestrekt been erin?' ( Je kan later altijd nog knallen), 'Ga je flirten?' (Hou er wel rekening mee dat iedereen weer aan deze post-corona wereld moet wennen) en 'Ga je alcohol drinken?' (Kruipend naar huis is nou ook weer niet de bedoeling).

Denken ze soms dat alle jongeren achterlijk zijn? Maar goed, nu bent u wel weer helemaal op de hoogte. Zuipen maar!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml