Feestzaak in Wales is behekst
Raar

Feestzaak in Wales is behekst.

Stel: je bent eigenaar van een feestartikelenwinkel in Wales en ineens zie je dat er op het scherm van je kassa letters zijn verschenen die je zelf niet hebt ingetypt. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: in je winkel woont de geest van een meisje dat in de 17e eeuw is overleden.

De eigenaars van de Party Shop in Mold hebben hun bovennatuurlijke huisgenote "Sarah" genoemd. Ze vermoeden dat Sarah is overleden aan de pokken of anders uit een raam is geduwd omdat ze een verhouding had met een priester, zo leggen ze uit aan de Daily Post. Sarahs botten zouden om een of andere reden zijn begraven onder de kelder van de Party Shop.

Het is niet alleen het onheilspellende "FFFFFFFFFFFFFFFFFF" op het kassascherm waarmee de geest haar aanwezigheid duidelijk maakt. De verslaggever van de Daily Post kon zelf bevestigen dat in de kelder klop- en schraapgeluiden te horen zijn terwijl bij terugkeer naar de begane grond ineens een windvlaag opstak.

"Volgens mij raken zelfs de sceptici aan het twijfelen," zei eigenaresse Katy Duplock. "Ik heb geluk dat ik zo'n interessante winkel heb, hoewel ik af en toe wel een beetje bang ben."

Alle artikelen geladen. Overzicht →