Feministische terroristen bekladden huis Thierry Baudet 

07 september 2017 - 12:11

Linkse terreur tegen democratisch verkozen volksvertegenwoordigers, het is weer helemaal terug. In het duistere verleden werden onder anderen Hans Janmaat en Pim Fortuyn slachtoffer van linkse terroristen.  Heden ten dage is Thierry Baudet van Forum voor Democratie slachtoffer van de nieuwe Volkerts.

Een groep onwelriekende gleuven radicale feministes die zichzelf Radicaal Anarchistisch Feministisch Front noemt heeft in de nacht van woensdag op donderdag de woning van Thierry Baudet in de Amsterdamse binnenstad met roze verf besmeurd.

Ook werd, volgens de feministes zelf, een 'traktatie' in de brievenbus achter gelaten maar het is onbekend wat dit precies is. Op de deur van de woning werd een onbekend symbool achtergelaten, de stenen trap naar de voordeur werd bedekt met een laag roze verf.

Op de extreemlinkse website Indymedia wordt deze terroristische aanslag door de feministes opgeëist. Het terreur zaaiende zwakke geslacht in kwestie schrijft onder andere:

"We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen. Baudet en consorten verpakken hun racisme, seksisme en nationalisme in pseudo-intellectuele gewichtigdoenerij. Zo verhullen ze hun frustratie over het feit dat hun eeuwenlange machtspositie steeds verder dreigt af te kalven doordat niet-mannen en niet-witte mensen steeds duidelijker hun stem laten horen."

Tevens roepen de agressieve vrouwtjes via de extreemlinkse website op tot meer geweld tegen Baudet: "Gun Baudet en trawanten geen rust!"

Hieronder een plaatje van een door het volk verkozen politicus waartegen, na aanhoudende terreur eveneens uit linkse hoek, ook werd opgeroepen om hem 'geen rust meer te gunnen':

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.