Feyenoord annuleert shirtveiling, heeft geen shirts
Sport

Feyenoord annuleert shirtveiling, heeft geen shirts.

Waar we gisteren nog lovend waren over de online veiling van de door Feyenoord gedragen wedstrijdshirts tijdens de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo op 14 mei jongstleden, verdient de clubleiding nu een ijskoude douche. De Rotterdammers blijken namelijk helemaal niet over sommige aangeboden shirts te beschikken.

Naast het niet hebben van sommige tricots, voert de volksclub volgens FR12 ook aan dat er 'fraude is geconstateerd' bij enkele biedingen. Saillant detail is dat het 'gedragen' shirt van de inmiddels afgezwaaide Dirk Kuyt gisteren een waarde vertegenwoordigde van meer dan 12.000 euro. Dat is nogal apart, want op onderstaande beelden is te zien hoe Kuyt zijn kampioensshirt na de wedstrijd al ruilde met een jonge fan:

Volgens Feyenoord, dat verder geen inhoudelijke informatie kwijt wil over de 'frauduleuze activiteiten', is de veiling per direct geannuleerd in het belang van de supporters, de bieders (geen supporters?) en de twee goede doelen waar de volledige opbrengst naartoe zou gaan.

Alle artikelen geladen. Overzicht →