Feyenoord doet aangifte tegen vloggers
Entertainment

Feyenoord doet aangifte tegen vloggers.

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord is op zijn zachtst gezegd not amused met de twee mannen die afgelopen donderdag tijdens de thuiswedstrijd met het Engelse Manchester United in de Europa-League het stadion binnenglipten.

In de video is te zien hoe het tweetal door middel van amateuristisch gemaakte neppasjes, een hesje van Fox-Sports en een professionele camera vrij simpel het stadion binnenkomt. Heel even lijkt de truc te mislukken, wanneer een beveiliger enkele kritische vragen stelt. De twee jongens geven vervolgens een telefoonnummer van een vriend op, die tegen de beveiliging liegt dat hij stagebegeleider van de twee is. De beveiligers slikken de woorden als zoete koek en brengen de jongens helemaal tot aan de rand van het veld.

Feyenoord kan de 'grap' van de vloggers absoluut niet waarderen en spreekt van huisvredebreuk. De Rotterdammers zullen de boefjes, die ook bekend zijn van het springen op een rijdende trein, aanmelden bij de KNVB voor een officeel stadionverbod. Ook zullen zij de bijbehorende boete moeten betalen, aldus het AD.

Alle artikelen geladen. Overzicht →