Feyenoord met 3.100 man naar Engeland
Sport

Feyenoord met 3.100 man naar Engeland.

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord krijgt voor het Europa-League duel met Manchester minder kaarten dan waarop de Rotterdammers hadden gehoopt. Normaliter verstrekken de Mancunians 3.800 kaarten aan de uitploeg, maar vanwege de vrees voor rellen worden dat er 700 minder.

Dit besluit is genomen in overleg met Feyenoord, zo weet het AD. Wanneer er toch 3.800 kaarten zouden worden verstrekt, stellen de autoriteiten dat de veiligheid voor stadionbezoekers niet kan worden gegarandeerd.

Feyenoord-supporters zonder wedstrijdkaart worden met klem afgeraden naar Engeland af te reizen. In de afgelopen weken werd juist duidelijk dat duizenden Feyenoorders al een reis naar Engeland geboekt hebben. Eerder deze week ontvingen 2.500 Feyenoord-aanhangers, die kaarten voor een Manchester vak hadden besteld, een e-mail waarin Manchester United hen vertelde de tickets te blokkeren. Hoe de autoriteiten de stroom aan Feyenoorders gaan tegenhouden, is nog niet bekend.

Teleurgesteld

De directie van Feyenoord zegt 'teleurgesteld' te zijn over het aantal beschikbare kaarten: "We hadden de loyaliteit van onze supporters graag willen belonen met een groter aantal kaarten voor deze wedstrijd. Nu moeten we veel mensen teleurstellen."

Alle artikelen geladen. Overzicht →