Feyenoorders redden gezin na ongeluk
Binnenland

Feyenoorders redden gezin na ongeluk.

Aangezien er vaak negatief over voetbalsupporters wordt geschreven, zijn we er ook als de kippen bij als er iets positiefs te melden valt. Drie heldhaftige Feyenoordsupporters hebben gisterenavond een gezin uit een bijna compleet vernielde auto gered, nadat de wagen in botsing kwam met een vrachtauto op de A16.

De bestuurder van de auto wilde op de vluchtstrook parkeren nadat de motor van het voertuig het plots begaf. De vrachtwagen, die vlak achter de auto reed, kon de auto niet meer omzeilen en ramde het linkerportier.

Feyenoordfan Marc, die samen met zijn vrienden Jordy en Kay achter de vrachtwagen reed, aarzelde geen moment en met zijn drieën schoten zij het gezin te hulp. Onder het motto 'geen woorden maar daden' haalden ze eerst een jongetje, dat op de achterbank zat, uit het gecrashte voertuig.

De vader van het kind kon geen kant op en zat bekneld. Marc zegt: "Hij schreeuwde het uit van de pijn. Na wat duwen en trekken kregen we hem los en haalden we hem uit auto." Jordy voegt eraan toe: "Het kliksysteem van de gordel bleek vast te zitten, dus hebben we de gordel laten vieren."

Drie engelen

De moeder van het gezin kon zonder hulp het wrak verlaten, zo meldt Omroep Brabant. Volgens de drie helden heeft het gezin onwijs veel geluk gehad en hebben ze niet één, maar drie engeltjes op hun schouder gehad.

Alle artikelen geladen. Overzicht →