Fietsen-omgooiende tieners slaan vrouw die hen daarop aansprak ziekenhuis in

Fietsen-omgooiende tieners slaan vrouw die hen daarop aansprak ziekenhuis in 

17 oktober 2021 - 13:49

Het was gisterenavond weer eens gezellig... Twee tieners hebben zaterdagavond in de Helper Kerkstraat in Groningen een 42-jarige vrouw uit die plaats ernstig mishandeld. Waarom? Omdat ze het had gewaagd hen erop aan te spreken dat ze fietsen aan het omgooien waren.

"Ze is vervolgens ernstig mishandeld. Maar ze was aanspreekbaar, toen ze naar het ziekenhuis werd overgebracht", aldus een politiewoordvoerder tegenover De Telegraaf. De tieners zijn ondanks een buurtonderzoek van de politie nog niet opgespoord. Wel heeft een van hen dankzij het slachtoffer een kras in het gezicht, ze zijn rond de 16 jaar oud en droegen hoodies (goh, wat stoer). 

Sowieso is het weer een gezellig weekend. Zo moest de politie vanochtend vroeg rond 00.45 uur vlakbij Eindhoven een groep vechtersbazen uit een trein halen, vermoedelijk een stel PSV-supporters, waar het daarvoor ook al een groep PEC-supporters (PSV speelde tegen PEC in de Eredivisie) in de kraag had gevat. En is er in Arnhem een zwaargewonde jonge man (18) bij een tankstation gevonden, vermoedelijk ook na een vechtpartij.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml