Fijn land NL: 'Haagse steker Malek F. mogelijk op verlof'

Fijn land NL: 'Haagse steker Malek F. mogelijk op verlof' 

02 februari 2023 - 11:49

Zo doen we dat in dit landje! Malek F. - beter bekend als de man die op Bevrijdingsdag 2018 drie mensen neerstak bij een Hogeschool in Den Haag - mag mogelijk nu al op verlof! De kliniek waar hij nu nog zit opgesloten is voornemens om dat verlof aan te vragen, staat te lezen in de brief die in handen is van het AD.

Wie was Malek F. ook alweer precies? Dit heerschap stak dus op Bevrijdingsdag 2018 willekeurig drie mensen neer in Den Haag. Hij riep weliswaar ondertussen 'Allahu Akbar', maar bleek geen terroristisch motief te hebben maar een verwarde man te zijn die handelde "vanuit een paranoïde psychose, veroorzaakt door schizofrenie" waardoor hij "duivelsaanbidders die hem van zijn geloof willen afbrengen" zag.

Niet helemaal honderd dus, Malek. Vandaar dat hij werd weggestopt in een tbs-kliniek, maar binnenkort loopt hij dus weer buiten rond. Op verlof gaan, is namelijk een onmisbare schakel bij een tbs-behandeling. Bovendien, we kunnen hem ook niet het land uitschoppen want als gevluchte Palestijn die in Syrië leefde, is hij stateloos.

Kortom, het is weer fraai allemaal. Ondertussen zijn Malek's slachtoffers er niet gerust op en maken ze zich "ernstige zorgen over wat er komen gaat."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml