Filemon Wesselink aan de slag bij PowNed als programmamaker

Filemon Wesselink aan de slag bij PowNed als programmamaker 

15 september 2022 - 11:24

Filemon Wesselink gaat voor omroep PowNed aan de slag als programmamaker. Dominique Weesie, voorzitter van PowNed: “We zijn ontzettend blij dat Filemon met zijn journalistieke ervaring ons team gaat versterken. PowNed heeft een volwaardige omroepstatus en de organisatie groeit gestaag. Dit betekent dat we investeren in nieuw talent, maar ook in ervaren programmamakers als Filemon. Zijn journalistieke stijl sluit perfect aan bij ons. We heten hem van harte welkom en kijken uit naar een bijzonder mooie samenwerking.”

Wesselink kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur: “Ik ken Rutger en Dominique al erg lang en merkte dat we een goede klik hebben. Toen we afgelopen jaar spraken over de ontwikkelingen bij de omroep en de programma’s die PowNed tegenwoordig maakt, kwamen de gesprekken op gang over een samenwerking. Dat voelde goed aan. Wat mij aanspreekt is dat PowNed de steen in de vijver durft te gooien en tegen de stroom ingaat. Ik kijk er ontzettend naar uit om voor de omroep mooie programma’s te gaan maken, die zowel journalistiek als amusant zijn.”   

Filemon en PowNed werken aan een aantal verschillende ideeën waarvan het de bedoeling is dat het eerste programma begin 2023 op televisie komt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml