Flink cashen op TikTok? Sara Dol is er een pro in

Flink cashen op TikTok? Sara Dol is er een pro in 

28 augustus 2023 - 16:00

In de PowNed-webserie Fok De Vakkenvuller worden zes jongeren gevolgd die niet kozen voor een bijbaantje tussen de schappen of bliepende kassa’s maar kozen voor het grote geld. Geen minimumloon maar ver boven modaal, en dat allemaal online.

TikTok-sensatie Sara Dol verdient haar geld al jaren met TikTok-filmpjes. Inmiddels is ze 21 en wordt het tijd om haar nu al gigantische imperium verder uit te breiden en leert ze bedrijven om succesvol op het sociale platform te worden. Het maken van TikToks was voor Sara altijd een fijne afleiding: “Ik heb de scheiding van mijn ouders niet zo meegemaakt omdat ik het zo leuk vond om video’s te maken. Toen heb ik al mijn focus daarop gelegd." De aandacht die gepaard ging bij deze video’s vond ze erg fijn. Een 'normale' bijbaan heeft ze wel geprobeerd. Maar dat was voor de sensatie geen succes: “Ik hield het geen acht dagen vol in de horeca.”

Ook de 16-jarige Lenthe verdient bakken met geld. Met haar uit de hand gelopen hobby, sieraden maken, verdient ze nu al meer dan de gemiddelde Nederlander. Met dat geld koopt ze mooie, en vooral dure, Louis Vuittontassen: “Dat zijn normaal dingen die een 16-jarige niet heel snel kan kopen. Misschien een beetje arrogant om te zeggen maar het voelt wel goed. Ik heb er hard voor gewerkt. Mijn vriendinnen zijn vakken aan het vullen en ik ben lekker veel geld aan het verdienen.”

Bekijk hier de tweede aflevering van Fok De Vakkenvuller. Elke maandag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml