Floortje Dessing wordt doodziek van roddels
Entertainment

Floortje Dessing wordt doodziek van roddels.

Floortje Dessing, die alleen bekend is bij 65-plussers (want die kijken televisie), gaat onderdoor aan het gespeculeer van sommige roddelblaadjes over haar liefdesleven.

Geef ons trouwens maar een exemplaar van de nieuwste uitgave van Linda, waar een stomende fotoshoot met Monica Geuze in is opgenomen.

Om haar ongenoegen te uiten klom Floortje gisterenavond in haar toetsenbord. Twitter was DE uitlaatklep om aan haar twee verdwaalde volgers te verkondigen dat het écht allemaal niet waar is. Dat ze écht niet terug is bij haar ex. 

De tweets zijn inmiddels weer offline gehaald. Zou ze dan toch..?

Toegegeven; het plaatsen van dergelijke tweets levert altijd een hoop hilarische reacties op. Zo zijn er een hoop bejaarden die van hun kinderen de functie en betekenis van Twitter hebben geleerd  compleet nutteloze berichten sturen naar Floortje. Die ze vervolgens nooit leest.

Het scheelt een slok op een Bonnie St.Claire dat Floortje ondanks het geneuzel in haar privézaken, haar vak dat bestaat uit fulltime vakantie vieren en daar over lullen, nog immer fantastisch blijft vinden.

Tsja. Je kunt het slechter treffen. Wat te denken van laagopgeleide opiniemakers die een baantje bij PowNed hebben bemachtigd?

Alle artikelen geladen. Overzicht →