Floortje naar het einde van de wereld wint Televizier-Ring
Entertainment

Floortje naar het einde van de wereld wint Televizier-Ring.

Floortje naar het einde van de wereld (BNN-VARA) is vanavond uitgeroepen tot het beste televisieprogramma van het jaar. Het programma kreeg 64 procent van de stemmen en won de felbegeerde Gouden Televizier-Ring tijdens de 51e editie van het televisiegala in Amsterdam.

Floortje Dessing, het gezicht van het reisprogramma waarin ze naar de meest afgelegen plekken ter wereld reist, gaf de andere genomineerden Geer & Goor: Zoeken een hobby! (RTL 4) en Penoza IV (KRO-NCRV) het nakijken.

Overige prijzen

Humberto Tan (RTL 4) is verkozen tot beste presentator van het jaar. Hij kreeg de Zilveren Televizier-Ster. De Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice ging voor de tweede achtereenvolgende keer naar Chantal Janzen (RTL 4). De Televizier Talent Award was voor Pip Pellens (RTL).

Voor het eerst werden prijzen toegekend aan beste acteur en actrice van het jaar. Thom Hoffman kreeg de award bij de mannen voor zijn rol in de SBS-serie Dokter Tinus. Angela Schijf (AVROTROS) mocht de Zilveren Televizier-Ster voor beste actrice  mee naar huis nemen. Pauls Puber Kookshow (VARA) ging er vandoor met de Gouden Stuiver voor beste jeugdprogramma.

Alle artikelen geladen. Overzicht →