Florida: monsterlijke alligator gevonden
Buitenland

Florida: monsterlijke alligator gevonden.

Een supergrote alligator werd dit weekend door jagers op Outwest Farms in Okeechobee, Florida gevonden en gedood. Het reusachtige dier woog 353 kilo en was 4,5 meter lang.
Eigenaar van de Outwest Farms, Lee Lightsey, was met zijn zoon Mason en gids Godwin op jacht naar wilde zwijnen en kwam zo de alligator tegen. “Er zijn natuurlijke vijvers en waterwegen in de omgeving. Het is het begin van de paartijd. Dit was een grote”, vertelt Lightsey aan CNN. De foto, gepost op de Outwest Farm Facebook, is inmiddels bijna 5.000 keer gedeeld. Sommige mensen twijfelden of de foto wel echt was, maar volgens gids Mason is het geen nepfoto. "Er zijn een heleboel mensen die dat zeggen, maar de foto is 100 procent echt. Ik nam de foto zelf." Amerikaanse alligators komen vooral voor in Florida. In zoet water, zoals vijvers, moerassen en rivieren zijn ze helemaal in hun natuurlijke habitat. De recordhouder qua gewicht is een alligator van 473 kilo. Het dier wordt volgens Lightsey opgezet. Het vlees dat overblijft zal aan een goed doel worden geschonken.

Lee Lightsey and I had the pleasure of doing a guided gator hunt this morning and killed the largest gator we have ever...

Geplaatst door Outwest Farms, Inc. op zaterdag 2 april 2016
Alle artikelen geladen. Overzicht →