Fok De Vakkenvuller volgt jongeren op weg naar digitaal succes en rijkdom

Fok De Vakkenvuller volgt jongeren op weg naar digitaal succes en rijkdom 

14 augustus 2023 - 10:00

In de nieuwe PowNed-webserie Fok De Vakkenvuller volgen we zes professionals van de toekomst. Deze jongeren kozen niet voor een bijbaantje tussen de schappen, maar gaan vol voor het grote geld. Op digitale wijze verdienen zij soms meer in een dag dan hun ouders in een maand. In zes afleveringen nemen we een duik in hun inspirerende ondernemersgeest en ontdekken we alle ins en outs van hun succesvolle online ondernemingen. Vanaf maandag 21 augustus wekelijks op NPO 3 YouTube en NPO3.NL.

In de eerste aflevering ontmoeten we het ambitieuze trio Emmanuel (27), Ward (26) en Mitchell (23), beter bekend als Amslux. Via Instagram faciliteren ze de luxewensen van profvoetballers. Van het shoppen van de nieuwste modetrends tot het selecteren van luxueuze villa’s op Mykonos en Ibiza. Met hun eigen stijl, charismatische persoonlijkheden en uitgebreide netwerk zijn ze de ultieme lifestyle fixers voor voetballers. 
 
Ook nemen we een kijkje bij de 26-jarige online sensatie Sarissa uit Apeldoorn. Ze verdient haar geld door pikante content aan te bieden op verschillende online platformen, zoals OnlyFans, Fansly en Friends 2 Follow. Daarnaast is ze actief op webcamsite Chaturbate en verdient ze gemiddeld zo’n 25K euro per maand. 
 
Of neem de 23-jarige Preston uit Blaricum, een digital entrepreneur die gespecialiseerd is in het bouwen van websites, NFT launches, online marketing en mobiele apps. Met een maandelijkse omzet van gemiddeld 10K euro heeft hij een succesvolle online business opgebouwd. Als een echte nomade werkt hij over de hele wereld waardoor hij de vrijheid heeft om naast zijn werk te genieten van een luxe levensstijl. 
 

Een bijna onwerkelijk en blij vlagen jaloersmakend portret van dé professionals van de toekomst. 

Fok De Vakkenvuller wordt geproduceerd door Monday Media. Showrunner/regisseur: Morgan Grunefeld. De serie is vanaf maandag 21 augustus om 16:00 uur wekelijks te zien op NPO 3 YouTube en NPO3.NL. Er zijn zes afleveringen van ca. 12 minuten. 

Klik hier voor een promo

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.