Frank de Boer krijgt meer haar
Entertainment

Frank de Boer krijgt meer haar.

Het kostte zijn broer Roland een hoop overredingskracht, maar Frank ging eindelijk voor de bijl: hij heeft een haartransplantatie ondergaan.

Het was kijkers van Studio France al opgevallen dat er een stoppelige schaduw op zijn hoofd te zien was. Het AD vroeg het na en kreeg de bevestiging van zijn management: hij heeft inderdaad een haartransplantatie laten doen. 

Twinnie Ronald probeert zijn broer al jaren over te halen om, net als hij, wat extra haren te laten implanteren. Zo zei hij ooit tegen het tijdschrift Linda: "Hij is een stuk kaler dan ik was. Ik heb foto's dat je denkt: Hé Frank, jij moet ook aan de bak!"

Frank zag dat tot voor kort echter niet zo zitten. Hij had er vrede mee, bleek in 2013 in College Tour: "Als ik dan minder bedeeld ben maak ik het gewoon korter en moeten ze me maar nemen zoals ik ben."

De voormalige Ajax-trainer moet nog wel even wachten tot hij net zo'n weelderige haardos heeft als zijn broer: het duurt gemiddeld tien maanden tot het nieuwe haar goed zichtbaar is.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →